BORA Classic keittotaso-liesituuletinratkaisut nyt Peltoniemeltä – ainoana Lapissa

SAVO Bora Classic kokkiHiljainen, tehokas ja näkymätön ratkaisu ei vaadi välttämättä edes hormia – uusia mahdollisuuksia keittiösuunnitteluun niin uudis- kuin remonttikohteisiinkin.

Valikoimastamme löytyy nyt uutuus, joka yhdistää innovatiivisesti teknologiaa ja designia. BORA Classic on vallankumouksellinen keittotaso-liesituuletinratkaisu: se imee höyryt ja käryt hiljaisesti ja tehokkaasti alaspäin keittotason läpi ennen kuin ne ehtivät lainkaan levitä huoneilmaan. Liesituulettimen tekniikka kätkeytyy keittolevyn alla olevaan kaappiin ja sokkelitilaan, ja keittotason yläpuoli jää täysin vapaaksi.

BORA Classicin voi liittää hormiin, mutta se ei välttämättä tarvitse poistoputkea. Tehosuodattimella varustettu malli palauttaa puhdistetun ilman suoraan huonetilaan. BORA Classic onkin mainio vaihtoehto myös vanhempiin remonttikohteisiin.

BORA Classicin voi asentaa kaikenlaisiin työtasoihin, ovat ne sitten puuta, kiveä tai terästä. Itse keittotaso voi olla keraaminen-, induktio- tai kaasuliesi. Vaihtoehtona on myös tehokas Tepan-teräsgrilli, johon mahtuu kerralla useita pihvejä.

Alaspäin imevä liesituuletin on patentoitu Euroopassa ja palkittu kansainvälisellä Red Dot -muotoilupalkinnolla. Peltoniemi kalusteet myy BORA Classic keittotaso-liesituuletinratkaisut ainoana Lapissa. Tervetuloa tutustumaan tähän innovatiiviseen tuotteeseen Rovaniemen Vapaudentien myymäläämme, kerromme mielellämme lisää!

Bora Classic Cleanrate from Suter Inox AG on Vimeo.

<< Takaisin ajankohtaisiin