Tietoa Peltoniemestä

Makeaa vai suolaista?

Meiltä löydät laadukkaat ainekset jokaiseen makuun

Laadukkaista raaka-aineista syntyy taitavan kokin käsissä hyvää ruokaa. Toimivan ja tyylikkään kodin takana ovat samaan tapaan laadukkaat materiaalit, vahva ammattitaito ja yksilöllinen palvelu.

Peltoniemi kalusteiden erityisalaa ovat laadukkaat ja yksilölliset keittiöt. Yli kolmenkymmenen vuoden kokemuksella autamme asiakkaitamme valitsemaan juuri heidän tarpeisiinsa sopivat ainekset, joista kestävät, toimivat ja asunnon tyylille uskolliset keittiöt syntyvät.

Suunnittelun ja valmistuksen lisäksi asennamme keittiöt ammattitaidolla ja tarvittaessa autamme myös rahoituksen järjestämisessä. Remonttikohteessa palveluumme kuuluvat niin suunnittelu, purkutyöt, asennukset kuin viimeistelykin. Keittiökalusteiden lisäksi valmistamme komeroita, wc-kalusteita, kodinhoitohuoneen kalusteita, eteiskalusteita sekä erikoiskalusteita. Myymme myös irto-ovia, liukuovia, kodinkoneita, altaita, hanoja ja valaisimia

NÄILLÄ PERIAATTEILLA RAKENNAMME RESEPTIT

Suunnittelu
1

Kodin ratkaisut suunnitellaan yhdessä Peltoniemen sisustustiimin kanssa yksilöllisiksi ja toimiviksi tilamittausten pohjalta.

Toteutus
2

Kalusteet valmistetaan suunnitelman mukaisesti Kemijärven puusepäntehtaalla.

3

Toimimme luontoa säästäen. Meillä on oma lämpövoimala, ja tehtaamme lämpiää puusepäntehtaan sivutuotteilla.

4

Jos remontoit, Peltoniemi purkaa tarvittaessa vanhat kalusteet ja kierrättää ne asianmukaisesti.

5

Asianmukaisen asennuksen varmistavat ammattitaitoiset asentajamme.

Takuu
6

Peltoniemen keittiöihin käytetään vain korkealaatuisia materiaaleja ja tunnettujen toimittajien laadukkaita tuotteita. Pyrimme myös mahdollisimman korkeaan kotimaisuusasteeseen. Nämä periaatteet pätevät kaikkiin toimittamiimme keittiöihin – hintaluokkaan katsomatta.