Valaistus

Valaistus on tärkeä osa nykyaikaisia kalusteratkaisuja. Lisäksi energiatehokkuus on otettava huomioon myös valaistuksessa. Olemme kehittäneet LED-valaistusta jo useita vuosia ja nyt ne ovat normaali osa kalustetuotantoamme. Meiltä saat kalusteisiin integroidut valot, niin välitilavalaistuksena kuin kalusteiden sisään. Uutuutena tarjoamme LED-valaistuksenohjausjärjestelmän keittiökalusteiden mukana. Järjestelmässä älykäs valaistuksen ohjaus, sekä vesivuoto anturit!

Valaistus

Integroitu valaistus

Peltoniemen integroitu välitilavalaistus tarkoittaa sitä, että valaisimet ovat upotettu ja asennettu jo tehtaalla kalusterunkoon. Johdot upotetaan kalusteen rakenteeseen, joten mitään häiritseviä ulkopuolisia johtoja ei jää näkyviin. Myös valaisin itsessään on erittäin matala, koska suurin osa valaisimesta sijoittuu kalustelevyn sisään.

Välitilaan on saatavana kahdenlaisia valoja:

1. Sign round, pyöreä 3W upotettu LED spotti. Valaisin on saksalaisvalmisteinen ja suunniteltu nimenomaan keittiökalusteiden välitilan valaisemiseen. Valon sävy, 4000K

2. Led line, 9,6W alumiinilistaan upotettu nauhaled. Pituudeltaan koko kaapin pohjan levyinen ja antaa todella tehokkaan ja leveän valokeilan. Valon sävy 4000K.

Kalusteiden sisällä

Peltoniemen integroitu kalustevalaistus noudattaa samaa periaatetta, kuin välitilavalaistuskin. Saadaan valaistua koko kaapin sisus, vaikka käytettäisiin levyhyllyjä. Mahdollista kytkeä ovikatkaisijaan, jolloin valo syttyy/sammuu kun ovi avataan/suljetaan. Voidaan myös kytkeä erillisen kytkimen kautta käytettäväksi.

Kaikki valot voidaan yhdistää myös älykkääseen valaistus ja automaatiojärjestelmään. Mikäli sinulla heräsi kysyttävää valaistuksesta, vastaamme tehtaalla mielellämme kysymyksiinne.