Ajankohtaista

 • Haemme tuotannon työntekijöitä Kemijärvelle

  (11.8.2020)
  Olemme laadukkaita mittatilauskeittiöitä, kiintokalusteita ja erikoiskalusteita valmistava perinteikäs perheyritys. Tilauskantamme on kasvanut syksyä kohden ennätyssuureksi ja tarvitsemme joukkoomme uusia osaajia.

  Nyt tarvitsemme Kemijärvellä sijaitsevalle tehtaallemme lisää tuotannon työntekijöitä. Jos olet puualan ammattilainen, nyt olisi tilaisuus työllistyä erikoiskalusteiden valmistuksessa. Alan kokemus ei kuitenkaan ole välttämättömyys. Puualan työt oppii nopeasti ammattilaisen ohjauksessa, kun vain rohkeutta ja asennetta löytyy.

  Alkuvaiheessa toimenkuvaan kuuluu levynkäsittelyä, kokoonpanoa ja lähtevien tuotteiden pakkausta.

  Tarjoamme:
  • mukavan perheyrityksen työilmapiirin ilman turhaa
  byrokratiaa
  • työn, johon voit itse vaikuttaa ja jonka mukana
  voit kasvaa

  Edellytämme:
  • kykyä työskennellä itsenäisesti
  • valmiutta myös vuorotyöhön
  • tietokoneen peruskäyttötaitoja

  Lisätiedot ja hakemukset 20.8.2020 mennessä:
  Juha Peltoniemi, [email protected]
  040-547 5795

  Continue reading →
 • Peltoniemen suunnittelupalvelut saa myös etänä

  Onko haaveissa uusi keittiö tai toimiva ja tyylikäs säilytysjärjestelmä?

  Meillä keittiön suunnittelu onnistuu kätevästi myös etänä! Peltoniemen ammattitaitoiset myyjät ohjeistavat mittauksen kanssa ja toteuttavat keittiösuunnitelmat ja -tarjoukset puhelimitse ja sähköpostitse. Saat halutessasi linkin 360-panoraamakuvaan, jonka avulla pääset tutustumaan tulevaan unelmiesi keittiöön aivan kuin olisit jo siellä!

  Haluamme omalta osaltamme olla torjumassa koronaviruksen leviämistä, jonka vuoksi panostamme etäpalveluihimme. Huolehdimme hyvästä hygieniasta myymälässä ja noudatamme THL:n ohjeistuksia.

  Lue lisää tuotteistamme ja toimintaperiaatteistamme, ota yhteys Peltoniemi-myyjään vaikka chatin kautta, ja ryhdytään hommiin!

  Peltoniemi Kalusteet on Kemijärvellä toimiva perheyritys, joka valmistaa mittatilaustyönä keittiöitä ja kodin kiintokalusteita. Olemme erikoistuneet asiakkaan maun mukana räätälöityihin yksilöllisiin kokonaisuuksiin.

  #tueyrittäjää #ostapieneltä

  Löydä lähin jälleenmyyjäsi

  Continue reading →
 • Investointi uuteen reunalistoituslinjaan

  Peltoniemi kalusteet on päättänyt investoida uuteen reunalistoituslinjaan. Uudella linjalla saavutetaan lähes tuplasti nopeampi tuotantonopeus ja automaattinen palautusasema kääntää ja palauttaa kappaleen takaisin käyttäjälle. Uusi listoituskone käyttää PUR (polyuretaani) liimaa, millä saavutetaan erittäin suuri kosteudenkestävyys. Patentoidulla tekniikalla valmistettu listoituskone on ensimmäinen Suomessa. Investointiin on saatu tukea Euroopan aluekehitysrahastolta.

  Continue reading →
 • Haemme kesätyöntekijöitä

  Olemme laadukkaita mittatilauskeittiöitä, kodin kiintokalusteita ja erikoiskalusteita valmistava perinteikäs perheyritys. Tarvitsemme joukkoomme kesätyöntekijöitä kesäkuun alusta – heinäkuun puoliväliin.

  Nyt tarvitsemme Kemijärvellä sijaitsevalle tehtaallemme kesätyöntekijöitä. Puualan työt oppii nopeasti ammattilaisen ohjauksessa, kun vain rohkeutta ja asennetta löytyy.

  Toimenkuvaan kuuluu levynkäsittelyä, kokoonpanoa ja lähtevien tuotteiden pakkausta.

  Edellytämme:
  • valmiutta myös vuorotyöhön
  • tietokoneen peruskäyttötaitoja

  Lisätiedot ja vapaamuotoiset hakemukset 15.5.2018 mennessä:
  Juha Peltoniemi, [email protected]
  040-547 5795

  Continue reading →
 • Varaa oma lippusi Rakentaja 2018 Lappi -messuille!

  Tervetuloa tutustumaan Peltoniemi Kalusteisiin Rakentaja 2018 Lappi -messuille. Messut järjestetään Lappi Areenalla (Hiihtomajantie 6, Rovaniemi) 28. -29.4.2018. Jaamme messulippuja 30 nopeimmalle. Lipun voit varata jättämällä meille nimesi ja sähköpostiosoitteesi tällä lomakkeella. Ilmoitamme kaikille lipun saaneille sähköpostitse. Lipun voi lunastaa messujen lipunmyynnistä.

  Lisätietoa messuista täältä.

  Ilmaislippujen varaus on päättynyt. Olemme yhteydessä lipunvaranneisiin henkilökohtaisesti. Tavataan messuilla!

  Continue reading →