Peltoniemen keittiökalusteet nyt myös Rovaniemen Kodin Terrasta

Tiedote                                                                                                                        28.10.2015

Peltoniemen keittiökalusteet nyt myös Rovaniemen Kodin Terrasta
–       pohjoissuomalaista yhteistyötä kotitalouksien hyödyksihillat

 Osuuskauppa Arina ja Peltoniemi kalusteet ovat sopineet keittiökalusteiden myyntiyhteistyöstä. Rovaniemen Kodin Terraan on avattu Peltoniemen keittiökalusteiden myynti- ja esittelypiste. Osuuskaupan omistajataloudet saavat Kodin Terrasta ostetut Peltoniemen keittiökalusteet kilpailukykyiseen hintaan sekä kaupan päälle Bonusta ja maksutapaetua. Avajaisviikolla 29.-31.10. Peltoniemen Kodin Terra –malliston bonusostot kirjataan tuplana.

Peltoniemi kalusteet on kemijärveläinen laadukkaiden ja yksilöllisten kalusteiden suunnittelija, valmistaja ja asentaja lähes 40 vuoden kokemuksella. Peltoniemen erityisalaa ovat laadukkaat ja yksilölliset keittiöt. Peltoniemen asiantuntijat auttavat kotitalouksia valitsemaan juuri heidän tarpeisiinsa sopivat ainekset, joista kestävät, toimivat ja asunnon tyyliin uskolliset keittiökalusteet syntyvät.

Kodin keittiöratkaisut suunnitellaan yhdessä Peltoniemen sisustustiimin kanssa. Kalusteet valmistetaan Kemijärven puusepäntehtaalla. Peltoniemi purkaa tarvittaessa vanhat kalusteet, kierrättää ne ja asentaa uudet. Peltoniemi käyttää vain korkealaatuisia materiaaleja ja pyrkii mahdollisimman korkeaan kotimaisuusasteeseen.

Osuuskauppa Arina on pohjoissuomalainen kuluttajaosuuskunta, jonka omistavat paikalliset kotitaloudet. Arinan tarkoituksena on tuottaa palveluja ja hyötyjä omistajille. Kodin Terra tarjoaa omistajille monipuolisia sisustamisen, rakentamisen ja puutarhan palveluja, yhteistyössä laadukkaiden tavarantoimittajien kanssa. Omistajataloudet saavat palvelujen käytöstä hyötyjä, kuten Bonusta ja Omistajapäivinä alennusta S-Etukortilla.

Lisätietoja;

Kodin Terra Rovaniemi, Terrajohtaja Pekka Kemppainen, p. 050 4087 911, [email protected]

Osuuskauppa Arina, rautakaupan johtaja Paavo Käsmä, p. 050 5024 003, [email protected]

Puusepänliike Peltoniemi Ky, Juha Peltoniemi, p. 040 547 5795, [email protected]

<< Takaisin ajankohtaisiin