Kilpailun säännöt

Laadittu 20.4.2016

Järjestäjä 

Puusepänliike Peltoniemi Ky
Teollisuustie 16, 98120 KEMIJÄRVI
Puh: 010 320 4721
Email: peltoniemi(at)peltoniemi.fi

Osallistumisoikeus 

Arvontaan voivat osallistua Suomessa pysyvästi asuvat henkilöt, pois lukien niiden yhtiöiden työntekijät ja heidän perheenjäsenensä, jotka ovat osallistuneet arvonnan tai sen osien valmisteluun tai toteuttamiseen.

Kilpailuaika

Kilpailuaika on 20.4.2016–31.12.2016

Osallistuminen 

Kilpailuun osallistutaan Puusepänliike Peltoniemen nettisivuilla osoitteessa https://peltoniemi.fi/juhlavuoden-kilpailu valitsemalla oma suosikkitapa hyödyntää keittiökaapin sokkelitilaa tai tekemällä oma ehdotus sokkelitilan hyödyntämisestä.  Voittaja arvotaan kaikkien kilpailuun osallistuneiden joukosta tammikuun 2017 aikana.

Palkinnot ja niistä ilmoittaminen 

Palkintona on Peltoniemi-keittiö, jonka kokonaisarvo on 5000 €. Voittajan niin halutessa keittiöön toteutetaan voittajan suosikki tai oma ehdotus tavasta hyödyntää keittiökaapin sokkelitilaa. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi.

Peltoniemi-keittiömyyjä suunnittele palkinnon yhdessä voittajan kanssa voittajan toimittamien mittojen mukaisesti. Voittajan valinnan mukaan palkintokeittiöön voivat sisältyä kaapit, ovet, tasot, välitilamateriaali, saranat, vetimet ja mekanismit sekä palkinnon toimituksen Suomeen. Palkinto ei sisällä asennusta, valaistusta tai kodinkoneita, eikä toimitusta Suomen ulkopuolelle. Puusepänliike Peltoniemi Ky kuvaa palkinnon, ja kuvia voidaan käyttää Puusepänliike Peltoniemen markkinoinnissa.

Voittajien nimet voidaan julkaista Puusepänliike Peltoniemen nettisivuilla ja sosiaalisessa mediassa muodossa Etunimi Sukunimen ensimmäinen kirjain (esim. Matti M.). Voitoista ilmoitetaan voittajille henkilökohtaisesti.

Järjestäjän vastuu 

Puusepänliike Peltoniemi Ky vastaa palkintoihin liittyvästä mahdollisesta arpajaisverosta.

Arvontaan osallistujat vapauttavat Puusepänliike Peltoniemi Ky:n sekä arvonnan mahdolliset muut yhteistyökumppanit vahingosta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän arvontaan. Arvonnan järjestäjän vastuu osallistujia kohtaan ei voi missään tilanteessa ylittää näissä säännöissä mainittujen palkintojen arvoa tai määrää.

Puusepänliike Peltoniemi Ky ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä arvontaan osallistumisessa tai palkinnon vastaanottamisessa.

Osallistuja vastaa osallistumisen yhteydessä Puusepänliike Peltoniemi Ky:lle antamiensa yhteystietojen oikeellisuudesta.

Muut ehdot 

Osallistumalla arvontaan osallistuja sitoutuu noudattamaan näitä sääntöjä ja Puusepänliike Peltoniemi Ky n niiden nojalla tekemiä päätöksiä.

Arvonnan sääntöjen lisäksi osallistujat sitoutuvat noudattamaan arvontaan mahdollisesti liittyvien, Puusepänliike Peltoniemi Ky:stä riippumattomien palvelujen kuten Facebookin ja Instagramin käyttöohjeita. Tällaiset palvelut eivät liity kilpailuun eivätkä suosittele sitä millään tavalla. Osallistuja antaa tietonsa järjestäjän käyttöön.

Puusepänliike Peltoniemi Ky pidättää oikeuden tehdä muutoksia arvontaan, sen sääntöihin, palkintoihin, ajankohtaan tai muihin kilpailun toteuttamiseen vaikuttaviin seikkoihin ilman erillistä ilmoitusta.